Маслото от конопено семе  се извлича от семената на конопа. Семената са студено

...
Маслото от конопено семе  се извлича от семената на конопа. Семената са студено
Коментари Харесай

Масло от конопено семе – 10 ползи за чудесно здраве

Маслото от конопено семе  се извлича от семената на конопа. Семената са студено пресовани, с цел да се получи едно от най-разнообразните и хранително мощни масла в природата. Маслото от конопено семе набира все по-голяма известност, защото дава дълъг лист от изгоди за здравето, които са доказани от научни изследвания.

Многото позитивни резултати за здравето на маслото от конопено семе са свързани с  3:1 съответствие на линолова (LA) и   а-  линоленова киселина (LNA) , две есенциални полиненаситени мастни киселини, които са значими изключително за сърцето.

съдържа огромни количества  Омега -3, 6 и 9   мастни киселини , както и всичките  девет съществени аминокиселини , които тялото употребява за производството на протеини.

А знаете ли, че к онопените семена съдържат също:
• Витамин С • Калций • Желязо • Омега-3,6,9 мастни киселини • Гама линоленова киселина • Аргинин • Магнезий • B-витамини



Ето и листата с 10-те изгоди за нашето здраве:
Хормонален балансБлагоприятства Помага при отслабванеХидратира и облекчава кожатаЗасилва имунната системаМощно противовъзпалително деяние - облекчава артритната болкаОблекчаване на болкатаПодобрява мозъчната функцияПрофилактика и лекуване на диабетаПодобрява здравето на храносмилателната система  Освен маслото от конопено семе, на формалния уебсайт на ще може да откриете и висококачествено натурално , , както и козметика с . Всички CBD артикули са изследвани в най-реномираната лаборатория в Европа (Фундасион Канна). Специално за читателите на Petel.bg може да се възползвате от промо код за 15% отстъпка в уеб страницата на . Трябва единствено да напишете: PETELBG при поръчката и отстъпката ще бъде приложена автоматизирано.
 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР